Advies, interim- & project management

Mijn verhaal

Mijn verhaal

"Ik ben resultaatgericht en heb een pragmatische aanpak"

Ik ben een all-round commerciële-professional met meer dan 20 jaar ervaring binnen Marketing & Sales en General Management in de FMCG branche. Door mijn ervaring in zowel operationele als strategische rollen, in grote Corporates en MKB, kan ik snel schakelen tussen visie, strategische plannen maar ook operationele implementatie.
Als Adjunct Directeur richtte mijn verantwoordelijkheid zich op het aansturen van een groot team en het vormgeven van de Sales Operatie, passend bij de organisatie doelstellingen, op een efficiente manier en met een optimale klantervaring. Groeiplannen, reorganisaties, professionaliseringsslagen en cultuur- en gedragsveranderingstrajecten waren hiervan onderdeel.

Met deze ervaring en kennis help ik organisaties hun marktbewerking te verbeteren en groei te realiseren, door middel van een simpel en sterk plan obv analyse en inzichten. Het tot stand brengen van verbeteringen voor de toekomst en het laten groeien van anderen, is één van mijn belangrijkste drijfveren .

Mijn werkwijze
Ik heb impact binnen bedrijven door eenvoud te brengen in complexe vraagstukken; met simpele en praktische oplossingen processen verbeteren en groei bewerkstelligen. Ik ben sterk in probleem-analyse en weet de pijnpunten te benoemen met respect voor eenieder. Ik doe dit door te luisteren, vragen te stellen, informatie te analyseren en inzichten te leveren die leiden tot een gedragen plan en bereikbare resultaten. Open, transparant, praktisch en resultaatgericht.

Door mijn rustige en analytische natuur ben ik een betrouwbaar klankbord voor ondernemers die een toekomstvisie willen ontwikkelen.

© Copyright - MARBL advies, interim- & project management.